Instagram IGTV is een populair platform voor het delen van lange video’s, en veel gebruikers proberen hun zichtbaarheid te vergroten door instagram igtv views bestellen. In dit artikel verkennen we de redenen waarom mensen deze keuze maken, de voordelen en risico’s, en geven we enkele praktische tips voor een veilige aankoop.

Wat houdt het kopen van IGTV-views in?

Bij het kopen van IGTV-views betaal je een aanbieder om het aantal weergaven op je video’s te verhogen. Dit kan variëren van een paar honderd tot duizenden views, afhankelijk van je doelstellingen en budget. Het doel is om je video’s een boost te geven in zichtbaarheid en populariteit.

Redenen voor het kopen van IGTV-views

Er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten om IGTV-views te kopen:

 1. Vergroten van zichtbaarheid: Video’s met veel views worden sneller opgemerkt door andere gebruikers en door Instagram zelf.
 2. Groeiversneller: Vooral voor nieuwe accounts kan het kopen van views helpen om sneller een publiek op te bouwen.
 3. Imago verbeteren: Een hoog aantal views kan bijdragen aan een betrouwbaarder en professioneler imago.

Voordelen van deze strategie

Het kopen van IGTV-views biedt verschillende voordelen, zoals:

 1. Verhoogde zichtbaarheid: Video’s met meer views worden vaak beter gerankt en aanbevolen door Instagram.
 2. Meer engagement: Een video die veel wordt bekeken, krijgt ook vaak meer likes, reacties en shares.
 3. Professionele uitstraling: Voor bedrijven en influencers kan een groot aantal views bijdragen aan een professionele en betrouwbare uitstraling.

Risico's en nadelen

Het kopen van IGTV-views heeft ook enkele nadelen en risico’s:

 1. Nepviews: Sommige aanbieders leveren nepviews, die geen echte engagement genereren en je statistieken kunnen verstoren.
 2. Instagram-beleid: Het kopen van views kan in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden van Instagram, wat kan leiden tot schorsing of verwijdering van je account.
 3. Tijdelijke boost: Zonder consistente, kwalitatieve content kan het effect van gekochte views snel afnemen.

Praktische tips voor een veilige aankoop

Als je besluit IGTV-views te kopen, zijn er enkele praktische tips om dit veilig te doen:

 1. Kies een betrouwbare aanbieder: Doe grondig onderzoek naar de reputatie van de verkoper. Lees recensies en kijk naar hun geschiedenis en betrouwbaarheid.
 2. Realistische verwachtingen: Wees sceptisch over aanbiedingen die te goed lijken om waar te zijn. Kies voor aanbieders die realistische en organische groei beloven.
 3. Blijf focussen op kwaliteit: Het kopen van views kan je een tijdelijke boost geven, maar echte, duurzame groei komt van het creëren van waardevolle en boeiende content.

Het kopen van IGTV-views kan een effectieve manier zijn om je zichtbaarheid en engagement op Instagram te vergroten. Echter, het is belangrijk om bewust te zijn van de mogelijke nadelen en risico’s. Door een betrouwbare aanbieder te kiezen en te blijven focussen op kwalitatieve content, kun je het meeste halen uit deze strategie. Met de juiste aanpak kan het kopen van IGTV-views een waardevolle aanvulling zijn op je Instagram-strategie.