1. elektrische apparaten
  2. stille mobiele airco

Beste stille mobiele airco [Test 2024]

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

De zoektocht naar de ideale stille mobiele airco kunnen we jullie nu vereenvoudigen. Met deze lijst met de top 10 producten heb je direct alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop exemplaar of juist naar een meer krachtige mobiele airco, je hebt genoeg opties om uit te kiezen. Bovendien kun je vertrouwen op de kwaliteit van de airco's in deze top 10. Dus als je op zoek bent naar een stille mobiele airco, ben je bij ons aan het juiste adres!

Hier vind je onze top 10 van de beste stille mobiele aircos. Na onze uitgebreide vergelijking van vele stille mobiele aircos, ben jij verzekerd van een goede aankoop, wanneer je een stille mobiele airco uit onze top 10 aanschaft.

Inhoudsopgave

Beste 10 stille mobiele aircos [Uit onze 2024 test]

Hieronder volgt onze top 10 van de beste stille mobiele aircos. We hebben diverse stille mobiele aircos uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Daar is deze top 10 stille mobiele aircos uit ontstaan. Als je een aankoop doet uit onze top 10 stille mobiele aircos ben je verzekerd van een goede aankoop. De beste uit onze test is Duux North Smart Mobiele Airco. Deze vind je direct hieronder.

1. Duux North Smart Mobiele Airco

5/5

Deze mobiele airco biedt meer dan alleen koeling. Met de verwarmfunctie kun je ook tijdens koudere dagen van een aangename temperatuur in je kamer genieten. In combinatie met de timerfunctie, kun je de airco precies instellen zoals jij dat wenst. Met deze timerfunctie kun je de airco zo programmeren dat deze bijvoorbeeld alvast op een bepaalde temperatuur staat als je thuiskomt. Met zijn compacte design past de North 9K eenvoudig in elke ruimte. Met zijn elegante kleur en strakke vormgeving is hij een echte eye-catcher. Bovendien is het mogelijk om de North 9K te bedienen met je smartphone via de Duux App. Met de app kun je de temperatuur, modus en timer instellen en regelen wanneer de airco aan- of uit moet gaan. Zo geniet je altijd van de perfecte temperatuur in je kamer.

3. Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil.

5/5

De Inventum AC907W is een mobiele airco met een 3-in-1 functie, die bijzonder stil is. Met een koelvermogen van 9000 BTU (2810 watt) is hij geschikt om ruimtes tot 80m³ te koelen. Behalve koelen, kun je de airco ook gebruiken om lucht te ontvochtigen of als gewone ventilator. Het display en de bijgeleverde afstandsbediening maken het gebruik ervan gemakkelijk. Verder is er een luxe raamafdichtingskit bijgeleverd, zodat je de airco goed kunt afsluiten als hij niet in gebruik is. De Inventum AC907W is erg compact, waardoor je hem eenvoudig op kunt bergen als je hem niet meer nodig hebt. Hij is daardoor ook ideaal voor kleine ruimtes of als je veel ruimte wilt besparen. Met deze airco ben je dus altijd verzekerd van een aangename temperatuur in huis, zowel in de zomer als in de winter.

5. Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler-.

5/5

De Mvpower® Airconditioner Airco is een mobiele airco met een 3-in-1 functie die koelen, reinigen en bevochtigen van de lucht mogelijk maakt. Met een luchtfilter en een 3.5L watertank, samen met de twee cool packs, biedt de luchtkoeler je de speciale functie die je niet alleen helpt om je huis koel te houden in de zomer, maar ook om je binnenlucht te reinigen en te bevochtigen. De airconditioner is een waardevolle toevoeging aan elke woning, want je profiteert van een betere luchtkwaliteit in je huis. De airconditioner heeft een energieverbruik van 65W en kan een luchtvolume van 300m³/h verwerken. Dankzij de drie verschillende functies kun je de luchtkoeler gebruiken voor verschillende doeleinden. Of je nu verkoeling zoekt, de lucht wil reinigen of bevochtigen, de airconditioner biedt het allemaal. Bovendien maakt het mobiele ontwerp het gemakkelijk om de airconditioner overal mee naartoe te nemen. Het is een geweldige oplossing voor al je luchtkwaliteitsbehoeften.

7. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco.

5/5

De Camry 82.5cm Verdampende Airco is een uniek 3in1 apparaat dat een torenluchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtzuiveraar combineert in één product. Het is een veelzijdig en krachtig apparaat dat uw kamer koel en comfortabel houdt, terwijl het ook gezondheid en welzijn bevordert door schoon en vochtig lucht. De Camry 82.5cm Verdampende Airco biedt een uitstekende prestatie met een vermogen van 70 watt en een luchtstroomsnelheid tot maximaal 750 m³ per uur. Het heeft een hoog verdampingsvermogen, waardoor het de luchtvochtigheid in de kamer constant houdt. Het heeft een grote watertank met een capaciteit van 4,5 liter zodat het langere tijd kan werken zonder bijgevuld te hoeven worden. De 7-kleuren LED-verlichting biedt een aantrekkelijke decoratieve touch. Met de ingebouwde luchtzuiveringsfunctie wordt de lucht gezuiverd van pollen, stof, allergenen en schimmelsporen. Het heeft ook een ionisatiefunctie die de lucht bevrijdt van schadelijke stoffen, waardoor de lucht gezonder en frisser is. De Camry 82.5cm Verdampende Airco is eenvoudig te installeren en te bedienen met het LCD-display. Het apparaat is zeer energiezuinig met een lage stroomverbruik, waardoor het goed is voor uw energieverbruik en uw portemonnee. Het is een geschikt apparaat voor gebruik in kle.

9. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco.

5/5

De AirCooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is een uniek product dat 3 functies combineert in 1 apparaat. De luchtkoeler verlaagt de temperatuur en creëert een aangename omgeving, de luchtbevochtiger vermindert de luchtvochtigheid en de luchtzuiveraar verbetert de luchtkwaliteit door fijne stofdeeltjes en geurtjes te verwijderen. Het heeft een groot oppervlak dat een koelvermogen van 90 W levert. Dit betekent dat het een ruimte tot 100 vierkante meter kan koelen. Het heeft een timerfunctie waarmee je kunt instellen hoe lang het apparaat aan moet blijven en een afstandsbediening voor makkelijke bediening. Verder heeft de aircooler een energiezuinig ontwerp dat het stroomverbruik beperkt. Bovendien heeft het een stille werking, waardoor het niet storend is voor het omgevingsgeluid.

2. Dynamic24 stille 3-in-1

5/5

De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioning 7000BTU mobiele airco met luctontvochtiger en ventilator is een betrouwbaar en krachtig apparaat. Met een vermogen van 7000 BTU biedt het een krachtige verkoeling voor elke ruimte. Deze airconditioning is voorzien van een luchtontvochtiger en ventilator, waardoor de lucht in de ruimte gezond en comfortabel blijft. Naast de mogelijkheid om de airconditioning te bedienen met het LED-bedieningspaneel, is er ook een afstandsbediening beschikbaar. Met deze afstandsbediening kunt u de airconditioning op afstand bedienen en de luchtkwaliteit in de ruimte bijhouden. De airconditioning heeft een energiezuinige werking en maakt gebruik van een krachtige compressor om een optimale verkoeling te garanderen. Daarnaast is het apparaat voorzien van een stille werking, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Deze airconditioning is volledig mobiel dankzij de vier soepele wielen. Hierdoor kunt u de airconditioning eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste ruimte.

4. Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning Incl. afstandsbediening en raamset.

5/5

Met de Hyundai stille 3-in-1 mobiele airco 14000BTU 4,1kW Airconditioning Incl. afstandsbediening en raamset kunt u genieten van een aangename temperatuur in huis. Deze airco is zeer efficiënt en heeft maar liefst 14000 BTU koelvermogen per uur. Hiermee is de airco geschikt voor ruimtes tot 30m2. Bovendien heeft de airco een zeer laag geluidsniveau, waardoor u ongestoord kunt genieten van de verkoeling. De airco is voorzien van een handige nachtstand, een volledig regelbare thermostaat en een timer, zodat u de perfecte binnentemperatuur kunt instellen. Daarnaast is de airco uitgerust met een afstandsbediening, waarmee u de airco eenvoudig en op afstand kunt bedienen. Bovendien is de airco duurzaam in gebruik en gemakkelijk te installeren. Met de Hyundai airco kunt u dus heerlijk opwarmen in de zomer.

6. Honeywell MN10CESWW Airco Stil.

5/5

De Honeywell MN10CESWW Airco is een unieke airco die meer biedt dan alleen koelen. Hij heeft een koelvermogen van 10.000 BTU, waarmee je ruimtes tot 30 vierkante meter verkoelt. Niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren is mogelijk. De airco heeft een speciale filter die stof en pollen filteren, waardoor de lucht die uit de airco komt fris en schoon is. De airco is ook voorzien van een energiebesparende timerfunctie, waarmee je de airco precies ingesteld krijgt op het moment dat je het wilt. Met de afstandsbediening bedien je hem gemakkelijk vanaf je luie stoel. De Honeywell MN10CESWW Airco is daarmee de perfecte oplossing om je huis lekker koel en fris te houden.

8. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco.

5/5

De Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar van Camry is de perfecte oplossing voor al uw behoeftes. Deze 82.5cm verdampende airco is een echte multi-talent. Het verkoelt en bevochtigt de lucht, terwijl het tegelijkertijd stof, pollen, geuren en andere schadelijke stoffen uit de lucht filtert. Het heeft een hoge koelvermogen en is voorzien van een hoogwaardige, energiezuinige ventilator die een maximale luchtstroom van maximaal 700m³/h produceert. De airco is ook voorzien van een LED-display en een afstandsbediening, waarmee u gemakkelijk de temperatuur, luchtstroom, timer, luchtbevochtiging en luchtzuivering kunt regelen. Bovendien heeft de airco een automatische swing-mode, waarmee u de luchtverplaatsing in de kamer kunt regelen. De Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar van Camry is een uitstekende keuze voor een koele, gezonde en frisse lucht in uw huis. Het heeft een compacte afmeting, maar een sterke ventilator, waardoor u de lucht in de kamer kunt verplaatsen. Deze airco is een van de meest energiezuinige oplossingen die er op de markt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u een koele, gezonde en frisse lucht krijgt zonder al te veel energie te verbruiken.

10. Aircooler Tower 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar- Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco.

5/5

De Tower 3in1 Luchtkoeler, Luchtbevochtiger en Luchtzuiveraar van Camry helpt u bij het koelen, bevochtigen en zuiveren van de kamerlucht. Met de 82,5 cm verdampende airco kunt u comfortabel en veilig genieten van een aangename omgeving. De luchtkoeler is uitgerust met een TurboJet-ventilator met een vermogen tot 500 m3 / uur, waardoor een perfecte luchtverdeling in de kamer wordt gegarandeerd. Met de afstandsbediening kunt u de luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtzuiveraar eenvoudig bedienen en de gewenste instellingen aanpassen. De Tower 3in1 Luchtkoeler, Luchtbevochtiger en Luchtzuiveraar van Camry is ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Het verbruikt tot 70% minder energie dan traditionele airconditioners, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een energie-efficiënte oplossing. De Tower 3in1 Luchtkoeler, Luchtbevochtiger en Luchtzuiveraar van Camry is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtig, energiezuinig en milieuvriendelijk apparaat dat de luchtkwaliteit in de kamers waarin we verblijven verbetert. Met deze innovatieve luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtzuiveraar kunnen we ons comfortabel voelen in een aangename omgeving, zelfs wanneer het buiten warm is.

Vragen over de stille mobiele airco recensie

Wij testen onze stille mobiele aircos altijd uitgebreid voordat ze op onze website worden geplaatst. De vergelijkingen die op onze site terug te vinden zijn, worden uitgevoerd door onze top redacteuren met specifieke onderzoeksvaardigheden. Het onderzoek richt zich op reviews die geschreven worden door consumenten. We houden rekening met de mate van tevredenheid en hoeveelheid aan reviews die stille mobiele aircos ontvangen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je alleen de beste betrouwbare gereviewde stille mobiele aircos te zien krijgt.

Wij verkopen zelf geen stille mobiele aircos. We hebben echter wel de beste webwinkel geselecteerd voor jou. Klik op de “Bekijk prijs bij Bol.com” knop en je wordt naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan afronden. De webshop wordt gekozen op betrouwbaarheid en lage prijsverhouding.

De 10 beste stille mobiele aircos hebben we voor jou uitgekozen na uitvoerig onderzoek. Houd er rekening mee dat dit een algemeen consumentenoordeel is. De beste stille mobiele airco voor jou is uiteraard subjectief. Onze absolute top 3 is als volgt:

1. Duux North Smart Mobiele Airco
2. Dynamic24 stille 3-in-1
3. Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil.

Er zijn verschillende criteria waar wij naar kijken bij het opstellen van de top 10 beste stille mobiele aircos. Een van de beste eigenschappen om te vergelijken is zonder twijfel de duurzaamheid van een product. Daarom doen wij uitvoerig testen om de duurzaamheid te garanderen. Natuurlijk wil je ook een passende prijs betalen. Wij hebben dan ook een selectie gemaakt van alleen maar stille mobiele aircos met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Uiteindelijk moet het product het ook goed doen in de ogen van de consument.

De best geteste stille mobiele airco kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Wat is de beste stille mobiele airco? Met de overweldigende keuze aan stille mobiele aircos snappen we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. De stille mobiele airco test toont aan dat je het beste een stille mobiele airco uit de top 3 kan kopen. Wil je liever zelf nog een vergelijking maken tussen de verschillende stille mobiele aircos, dan zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Let bij het vergelijken van stille mobiele aircos bijvoorbeeld op de reputatie van de fabrikant, de producteigenschappen en natuurlijk de prijs.

Al deze specificaties worden per product aangegeven in de top 10. Door de beschrijvingen te lezen, de afbeeldingen te checken en via de link naar de externe webshop de prijs te bekijken, kun je de stille mobiele aircos vergelijken en weet jij precies wat je aankoop zal zijn. Wij kiezen altijd voor een top 10 met producten in verschillende prijscategorieën zodat er voor elk budget mogelijkheden zijn.

Conclusie stille mobiele airco productreview

Het is goed om te weten dat niet alle stille mobiele aircoshop er hetzelfde uitzien, maar dat ze allen hun eigen unieke kenmerken hebben die het gemakkelijk maken om de beste te kiezen die bij je persoonlijke behoeften past. We hopen dat je met deze lijst van onze redactie wat meer kennis van zaken hebt. Op basis daarvan kun je gemakkelijk een stille mobiele airco uitzoeken die je voor een lange tijd kan gebruiken en die je de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Check daarom onze top 10 stille mobiele aircos en kijk of er iets voor jou bij zit! Na deze top 10 stille mobiele aircos te hebben bekeken, kunnen we concluderen dat er voor iedereen wel een geschikte optie is. Of je nu op zoek bent naar een model dat alleen maar frisse lucht in de kamer brengt, of van het koelere varianten, jouw beste optie staat hierboven. We weten dat je waarschijnlijk de tijd hebt genomen om deze lijst systematisch te overlopen, daarom is het tijd om je op weg te helpen naar je droomapparaat. Veel plezier met het maken van je keuze en veel plezier met je nieuwe aankoop!

Disclaimer: Ons team van opareview.nl is constant op zoek naar de beste stille mobiele aircos. Voor de beste aankoop verwijzen wij dan ook altijd naar onze top 10 beste stille mobiele aircos. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij zelf de producten niet leveren. De verantwoordelijkheid voor de verkoop ligt bij de webwinkel.

Gepubliceerd op: 2 dec. 2022

Picture of Harry de Vries
Harry de Vries

Product reviewer opareview.nl

Hoi ik ben Harry, 76 jaar en schrijver voor de website.  Ik ben inmiddels al een aantal jaar gepenensioneerd, maar ik sta nog vol in het leven en ben zodoede graag verbonden aan Opareview.nl. Dagelijks speur ik het internet voor je af om de beste producten voor opa’s te vergelijken.

Mijn passie is om onze lezers de beste aankopen te laten doen en zelf pluk ik hier ook de vruchten van. Door het onderzoek van mijn team, weet ik immers ook altijd de leukste producten voor de beste prijzen te bestellen. Hiervoor schrijf ik regelmatig artikelen met de top 10 producten voor opa van dit moment. De stille mobiele airco als beste getest, vind je dus hier!