1. persoonlijke verzorging
  2. tandpasta

Beste tandpasta [Test 2024]

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Gezonde tanden, een stralende glimlach en een schone mond: mensen hebben hiervoor steeds meer oog. Daarom zijn er steeds meer mensen die op zoek zijn naar de beste tandpasta. Maar wat is nou echt de beste tandpasta? Om het u makkelijk te maken, heeft onze redactie onderzoek gedaan naar de beste tandpasta-opties: uit reviews en van verschillende webwinkels. Dit heeft geresulteerd in een top 10 van de beste tandpasta's die er verkrijgbaar zijn.

Hier vind je onze top 10 van de beste tandpastas. Na onze uitgebreide vergelijking van vele tandpastas, ben jij verzekerd van een goede aankoop, wanneer je een tandpasta uit onze top 10 aanschaft.

Inhoudsopgave

Beste 10 tandpastas [Uit onze 2024 test]

Hieronder volgt onze top 10 van de beste tandpastas. We hebben diverse tandpastas uitvoerig getest en met elkaar vergeleken. Daar is deze top 10 tandpastas uit ontstaan. Als je een aankoop doet uit onze top 10 tandpastas ben je verzekerd van een goede aankoop. De beste uit onze test is Sensodyne Proglasur Tandpasta. Deze vind je direct hieronder.

1. Sensodyne Proglasur Tandpasta

5/5

Sensodyne ProGlasur Tandpasta Multi-Action Gentle White 75ml is ontwikkeld om je tanden te helpen beschermen tegen tanderosie. Het biedt een stevige formule die helpt om het door zuur zacht geworden tandglazuur weer hard te maken. Daarnaast bevat de tandpasta een mix van ingrediënten om de tanden effectief te reinigen en te helpen beschermen tegen cariës. Het bevat ook een laag-schurende werking en een neutrale pH waardoor het een fris gevoel geeft. Sensodyne ProGlasur helpt je tanden te beschermen tegen tanderosie terwijl het reinigt en zorgt voor een fris gevoel. Het biedt een mix van ingrediënten, waaronder calciumfluoride en stevia, die samenwerken om je tandglazuur te verharden. Bovendien is het vrij van suiker en fluoridevrij, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige mond of tanden. Met zijn milde, maar effectieve formule helpt het je om je tanden een stuk gezonder en mooier te maken.

3. Aquafresh Freshmint Tandpasta voor een frisse adem voordeelverpakking recyclebare plastic tube en dop -5 x 75ml.

5/5

Met de Aquafresh Freshmint Tandpasta voordeelverpakking kunnen gezinnen de voordelen van de krachtige Aquafresh formule genieten. De voordeelverpakking bevat vijf tubes van 75ml met een recyclebare plastic tube en dop. De Aquafresh formule combineert een heldere, frisse smaak met een unieke combinatie van actieve ingrediënten voor een krachtige reiniging. De ingrediënten zorgen voor een frisse adem, tandplakvermindering en tandsteenvermindering*, zodat het hele gezin kan genieten van een fris gevoel in de mond. De tandpasta bevat ook fluor, dat helpt om de tanden te beschermen tegen gaatjes. De Aquafresh Freshmint Tandpasta voordeelverpakking is gemakkelijk te gebruiken en biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De voordelige verpakking is ideaal voor het hele gezin. Het recyclebare plastic en de dop maken het gemakkelijk om de tubes te gebruiken en te recyclen, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het milieu. Met Aquafresh Freshmint krijgt het hele gezin een frisse mond en een fris gevoel. *Sugar Acid Protection helpt om gaatjes, tandvleesproblemen, tandplak en tandsteenopbouw te voorkomen. **Fluor helpt om de tanden te beschermen tegen gaatjes. Aquafresh Freshmint Tandpasta voor een frisse adem voordeelverpakking recyclebare plastic tube en dop -5 x 75ml biedt een krachtige reiniging en vermindering van tandplak en tandsteen*, met e.

5. Oral-B Pro-Expert Professional Protection Tandpasta Voordeelverpakking 12 x 75ml.

5/5

De Oral-B Pro-Expert Professional Protection tandpasta biedt een geweldige kans om je gebit en tandvlees te beschermen. Deze tandpasta biedt 24 uur bescherming tegen tandplak en helpt je gebit en mond te behouden. Het is speciaal ontworpen om te richten op en te beschermen tegen de 8 punten die tandartsen het meest controleren. Deze punten zijn: tandvleesproblemen, gevoeligheid, gaatjes, tandplak, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en erosie van het tandglazuur. Door deze tandpasta te gebruiken, kun je je gebit en mond goed verzorgen en gezond houden. Het is verpakt in een voordeelverpakking van 12 verpakkingen met elk 75ml. Sta jezelf toe om je mond en gebit te verzorgen met deze professionele tandpasta van Oral-B. Gebruik de vloeibare tandpasta twee keer per dag om je mond en gebit te beschermen tegen tandplak en andere problemen. Geniet van een frisse adem, een mooi gebit en goed verzorgde tanden.

7. Smilekit V34 Colour Corrector Serum Witte Tanden Paarse Tandpasta Teeth Whitening Hismilekit.

5/5

Met Hismilekit V34 kun je jouw tanden snel en effectief wit maken! Deze Color Corrector Serum werkt sneller dan eender welk ander product op de markt. Binnen slechts 2 minuten zal je resultaat zichtbaar zijn. Je krijgt een scherpe, stralende glimlach, waar je vanavond nog mee op de dansvloer kan schitteren! Hismilekit V34 is ontwikkeld met de nieuwste technologieën, waardoor je tanden worden beschermd tegen schadelijke stoffen die gebruikt worden in andere whiteningproducten. De Witte Tanden Paarse Tandpasta is speciaal ontworpen om het beste resultaat te behalen. Deze pasta bevat ingrediënten om je tanden te beschermen en te verzorgen, terwijl ze hun glans behouden. Daarnaast is deze formule geschikt voor dagelijks gebruik. Met deze producten is het makkelijk om je tanden wit te maken en je glimlach te laten stralen. Probeer Hismilekit V34 vandaag nog en ervaar het resultaat!

9. Elmex Sensitive Tandpasta 4 x 75ml Voor Gevoelige Tanden Voordeelverpakking.

5/5

Deel 1: De elmex® Sensitive Tandpasta biedt een effectieve drievoudige werking om gevoelige tanden te beschermen. De tandpasta heeft een klinisch bewezen formule die de zenuwuiteinden verzacht en de poriën van de tanden afsluit, waardoor de gevoeligheid wordt verminderd. Daarnaast voorkomt de tandpasta ook dat er voedselresten achterblijven, waardoor er minder kans is op het ontstaan van gevoeligheid. De elmex Sensitive Tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt gebruikers een voordeelverpakking van 4 x 75ml. Deel 2: De elmex Sensitive Tandpasta is vrij van fluoride en andere agressieve stoffen, waardoor het een veilige optie is voor gebruikers met gevoelige tanden. Het reinigt de tanden op een zachte manier, waardoor het geschikt is voor gebruikers met een gevoelig tandvlees. Bovendien vermindert het ook de schadelijke bacteriën in de mond, waardoor er minder kans is op het ontstaan van tandbederf. Het resultaat? Een frisse, gezonde adem en een schone mond.

2. Prodent Cool Mint Tandpasta

5/5

Prodent Cool Mint Tandpasta is een unieke tandpasta die speciaal is ontworpen om uw tanden te helpen schoon te houden. Deze tandpasta bevat speciaal geselecteerde ingrediënten die ervoor zorgen dat uw tanden gezond en schoon blijven. De tandpasta heeft een verfrissende mintsmaak die u een frisse adem geeft. Deze 12 x 75ml voordeelverpakking biedt een betaalbare manier om uw tanden schoon te houden. De tandpasta is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waardoor het een betrouwbare en kwalitatief goede optie is voor uw dagelijkse mondverzorging. De tandpasta bevat actieve fluoride die helpt om gaatjes te voorkomen. Bovendien kan regelmatig gebruik van deze tandpasta helpen om tandplak te verminderen. De tandpasta is verpakt in een handige tube met een pompje, waardoor het eenvoudig is om de juiste hoeveelheid pastate gebruiken. Prodent Cool Mint Tandpasta is een effectieve, smaakvolle en betaalbare keuze voor uw dagelijkse mondverzorging.

4. Oral-B Pro-Expert Professional Protection Tandpasta Voordeelverpakking 4x75ml.

5/5

Met de Oral-B Pro-Expert Professional Protection Tandpasta Voordeelverpakking kun je rekenen op een professionele tandverzorging. Deze tandpasta bevat een unieke formule die 24 uur beschermt tegen tandplak bij twee keer per dag poetsen. Daarnaast richt het zich op en beschermt het tegen de 8 punten die tandartsen het meest controleren: tandvleesproblemen, gevoeligheid, gaatjes, tandplak, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en erosie van het tandglazuur. De Oral-B Pro-Expert Professional Protection Tandpasta Voordeelverpakking bevat 4 x 75ml tandpasta. De formule is verrijkt met fluoride en bevat een frisse smaak die je mond gedurende de dag aangenaam fris houdt. De tandpasta is veilig voor dagelijks gebruik en is geschikt voor het hele gezin. Ontdek een professionele tandverzorging met de Oral-B Pro-Expert Professional Protection Tandpasta Voordeelverpakking!

6. Colgate Caries Protection Tandpasta 6 x 75 ml Voordeelverpakking.

5/5

Colgate Caries Protection Tandpasta 6 x 75 ml Voordeelverpakking biedt betrouwbare bescherming voor het hele gezin. Met actieve fluoride en vloeibare calcium biedt deze tandpasta een unieke formule om gaatjes en tandhalzen tegen te gaan. De klinisch bewezen formule versterkt de tanden en houd je mond fris en schoon. De voordeelverpakking bevat 6 tubes in een recyclebare verpakking. De speciale formule met actieve fluoride en vloeibare calcium remt de groei van bacteriën af en voorkomt cariës. De formule houdt je tanden sterk en werkt als een barrière tegen gaatjes in je tanden en tandhalzen. De tandpasta is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar en zorgt voor een gezonde mondhygiëne. De tandpasta is gemakkelijk in gebruik en vereist geen speciale verzorging. Met Colgate Caries Protection Tandpasta 6 x 75 ml Voordeelverpakking kan het hele gezin genieten van een stralende lach. De tandpasta is verpakt in een recyclebare verpakking en biedt betrouwbare bescherming tegen cariës. Laat je tanden stralen en je mond fris en gezond aanvoelen met deze klinisch bewezen tandpasta.

8. Parodontax Original dagelijkse Tandpasta tegen bloedend tandvlees 4x75 ml.

5/5

Parodontax Original dagelijkse tandpasta tegen bloedend tandvlees is speciaal ontwikkeld om tandplak te verwijderen. Deze tandpasta bevat fluoride en is 4x effectiever in het verwijderen van tandplak bacteriën dan gewone tandpasta*. Het helpt je tandvlees gezond en je tanden sterk te houden. Bovendien helpt het bloedend tandvlees te voorkomen. Met verbeterde smaak helpt het je mondverzorging op een natuurlijke manier te verbeteren. Parodontax Original heeft een unieke formule die je helpt tandplak te verwijderen en de opbouw daarvan tegen te gaan. De verpakking bevat 4 tubes van 75 ml. De tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik en is een krachtig middel voor het voorkomen van bloedend tandvlees. De smaak is verfijnd en geschikt voor iedereen. Probeer het vandaag nog en voel de verschillen. *Bij regelmatig gebruik.

10. Sensodyne Repair Protect 2 X 75 ML- Tandpasta.

5/5

Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh Tandpasta is de perfecte keuze voor mensen met gevoelige tanden. De unieke NovaMin formule helpt bij het herstellen van kwetsbare plekken van de tand en het verminderen van gevoeligheid. De tandpasta heeft een extra frisse smaak en bevat fluoride om de tanden en het tandvlees te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Deze tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik. Na het poetsen met de Sensodyne Repair & Protect tandpasta voelt uw mond fris aan en zult u al snel het verschil merken. Ook biedt het een langere bescherming tegen tandbederf en gaat het gevoelige tanden tegen. U zult een vermindering van pijnlijke gevoeligheid ervaren. Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh Tandpasta is de ideale keuze voor mensen met gevoelige tanden. De unieke NovaMin formule helpt bij het herstellen van kwetsbare plekken van de tand en vermindert gevoeligheid. De tandpasta heeft een frisse smaak en bevat fluoride om de tanden en het tandvlees te beschermen tegen schadelijke bacteriën. De Sensodyne Repair & Protect tandpasta geeft u een langere bescherming tegen tandbederf en biedt verlichting bij pijnlijke gevoeligheid. Bovendien voelt uw mond na gebruik van de tandpasta fris en verzorgd aan. Het gebruik van de Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh Tand.

Vragen over de tandpasta recensie

Wij testen onze tandpastas altijd uitgebreid voordat ze op onze website worden geplaatst. De vergelijkingen die op onze site terug te vinden zijn, worden uitgevoerd door onze top redacteuren met specifieke onderzoeksvaardigheden. Het onderzoek richt zich op reviews die geschreven worden door consumenten. We houden rekening met de mate van tevredenheid en hoeveelheid aan reviews die tandpastas ontvangen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je alleen de beste betrouwbare gereviewde tandpastas te zien krijgt.

Wij verkopen zelf geen tandpastas. We hebben echter wel de beste webwinkel geselecteerd voor jou. Klik op de “Bekijk prijs bij Bol.com” knop en je wordt naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan afronden. De webshop wordt gekozen op betrouwbaarheid en lage prijsverhouding.

De 10 beste tandpastas hebben we voor jou uitgekozen na uitvoerig onderzoek. Houd er rekening mee dat dit een algemeen consumentenoordeel is. De beste tandpasta voor jou is uiteraard subjectief. Onze absolute top 3 is als volgt:

1. Sensodyne Proglasur Tandpasta
2. Prodent Cool Mint Tandpasta
3. Aquafresh Freshmint Tandpasta voor een frisse adem voordeelverpakking recyclebare plastic tube en dop -5 x 75ml.

Er zijn verschillende criteria waar wij naar kijken bij het opstellen van de top 10 beste tandpastas. Een van de beste eigenschappen om te vergelijken is zonder twijfel de duurzaamheid van een product. Daarom doen wij uitvoerig testen om de duurzaamheid te garanderen. Natuurlijk wil je ook een passende prijs betalen. Wij hebben dan ook een selectie gemaakt van alleen maar tandpastas met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Uiteindelijk moet het product het ook goed doen in de ogen van de consument.

De best geteste tandpasta kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Wat is de beste tandpasta? Met de overweldigende keuze aan tandpastas snappen we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. De tandpasta test toont aan dat je het beste een tandpasta uit de top 3 kan kopen. Wil je liever zelf nog een vergelijking maken tussen de verschillende tandpastas, dan zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Let bij het vergelijken van tandpastas bijvoorbeeld op de reputatie van de fabrikant, de producteigenschappen en natuurlijk de prijs.

Al deze specificaties worden per product aangegeven in de top 10. Door de beschrijvingen te lezen, de afbeeldingen te checken en via de link naar de externe webshop de prijs te bekijken, kun je de tandpastas vergelijken en weet jij precies wat je aankoop zal zijn. Wij kiezen altijd voor een top 10 met producten in verschillende prijscategorieën zodat er voor elk budget mogelijkheden zijn.

Conclusie tandpasta productreview

Al met al kan geconcludeerd worden dat tandpasta een belangrijk onderdeel is van een goede mondhygiëne. Er zijn verschillende tandpasta's op de markt, maar je moet de juiste tandpasta uitkiezen. Hierbij kun je je laten leiden door de top 10 lijst die we gemaakt hebben, omdat daarin alleen producten staan die op prijs-kwaliteitverhouding goed scoren. Uiteindelijk ben jij degene die weet wat je zoekt in een tandpasta. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om zo nu en dan wat te experimenteren met verschillende producten en vergelijkingen maken. Zo ben je er zeker van dat je precies weet waar je naar zoekt en kun je de beste kwaliteit krijgen voor de beste prijs.

Disclaimer: Ons team van opareview.nl is constant op zoek naar de beste tandpastas. Voor de beste aankoop verwijzen wij dan ook altijd naar onze top 10 beste tandpastas. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij zelf de producten niet leveren. De verantwoordelijkheid voor de verkoop ligt bij de webwinkel.

Gepubliceerd op: 2 dec. 2022

Picture of Harry de Vries
Harry de Vries

Product reviewer opareview.nl

Hoi ik ben Harry, 76 jaar en schrijver voor de website.  Ik ben inmiddels al een aantal jaar gepenensioneerd, maar ik sta nog vol in het leven en ben zodoede graag verbonden aan Opareview.nl. Dagelijks speur ik het internet voor je af om de beste producten voor opa’s te vergelijken.

Mijn passie is om onze lezers de beste aankopen te laten doen en zelf pluk ik hier ook de vruchten van. Door het onderzoek van mijn team, weet ik immers ook altijd de leukste producten voor de beste prijzen te bestellen. Hiervoor schrijf ik regelmatig artikelen met de top 10 producten voor opa van dit moment. De tandpasta als beste getest, vind je dus hier!